Utebasseng

Gratis befaring på utendørs svømmebasseng

Du kan bestille utendørs svømmebasseng hjemme eller til offentlig badeanlegg. Har du planer om å bygge utebasseng? Ring oss for en uforpliktende samtale om ditt utebasseng!

Kom gjerne og se på svømmebassenget vårt i Eikeviken 49! Da får du se bassenget i sammenheng med plassen rundt, huset og hagen.

Det er viktig at utebasseng bygges for å vare i norske værforhold og temperaturer. Du kan bestille utendørs svømmebasseng i ulike utførelser, størrelser og former. Det finnes to hovedtyper bassenger, med flere byggealternativer: Ikke-vanntett basseng og vanntett, støpt basseng.

Les mer om utendørs svømmebasseng:

Ulike typer utendørs basseng.

Hva påvirker prisen på utendørs basseng?

Hva må du tenke på når du bygger utendørs basseng?

Kontakt oss
Send oss en melding

Motta nyheter og tilbud på epost:
OffentligPrivat

Vi leverer alt du trenger av utstyr til bassenget ditt; pumper, filter, klor, renseutstyr og varmeanlegg. Vi leverer også sklisikre fliser, termotepper for å spare på varmen og nødvendig måleutstyr.

Vi hjelper deg med vedlikehold av ditt svømmebasseng. Vi kommer gjerne hjem til deg og forklare hvordan alt det tekniske utstyret fungerer. Du vil få en gjennomgang av vannets «reise» fra pumpen, videre til filteret, oppvarmingen, kjemikaliedoseringen og videre inn til bassenget.

Ønsker du hjelp til drift og vedlikehold av ditt private svømmebasseng? Vi kommer gjerne hjem til deg for opplæring eller du kan få en serviceavtale med oss.