Offentlig basseng

Er du ute etter en totalleverandør av badeanlegg i Bergen eller omegn?

I over 50 år har Eikeviks svømmebassengservice bygget badeanlegg og levert vaktmestertjenester til kommuner, skoler, hoteller og boligsameier. Vi har originaldeler til bassengpumper og –filtre, samt alt av kjemikalier og automatiserte systemer som sikrer god vannkvalitet i offentlig bad.

Med tilholdssted i Bergen, er vi ikke lengre unna deg enn en telefonsamtale. Spør oss om badeanlegg og service på offentlig bad!

Besøk vår nettbutikk med utstyr til basseng, sauna og boblebad/spa!

Kontakt oss
Send oss en melding

Motta nyheter og tilbud på epost:
OffentligPrivat

For offentlige badeanlegg kan du få full opplæring eller kompetanseutvidelse til personell. Du kan også ta i ulike emner. Vi konsentrerer oss om ditt konkrete anlegg og utstyr, og tilpasser opplæringen til ditt kunnskapsnivå.

Ved planlegging av offentlige badeanlegg er det viktig å ha en god prosess i forkant. Eksempelvis er det viktig med god og enkel tilkomst til det tekniske anlegget. Det er også viktig å tenke driftsøkonomi.

Omfanget av serviceavtalen tilpasses dine ønsker og behov. For offentlige anlegg kan du få service hver dag, en gang i uken eller en gang i måneden, avhengig av ønsker og behov.

Vi utfører overhaling eller utskiftning av alt teknisk utstyr. Vi har eget lager og kan skifte slitedeler og utstyr for mange ulike merker, typer og fabrikat av pumper, filter, varmeanlegg, doseringsutstyr og automatikkutstyr.

Hvis ikke bassenget blir riktig vedlikeholdt, kan vannet i svømmebassenget få en rekke mikrober, inkludert bakterier og alger, som kan forårsake helseproblemer som øre-, nese- og halsinfeksjoner.

Gjennom mange år har Eikeviks Svømmebassengservice opparbeidet oss en stort omfang av faste kunder. Se noen av våre referanser innen offentlige badeanlegg her.