Ulike typer innendørsbasseng

Du kan få bygget ditt innendørs basseng i ønsket utforming og overflatebehandling. Vi skiller mellom flere typer basseng med ulike overflatealternativer: basseng med PVC-duk, fliser, bassengpuss, maling eller bare betong.

Hva slags type basseng du vil ha? Kanskje finner du noe blant bildene her, eller så har du kanskje sett et annet bilde som du ble inspirert av. Vis det til oss, så kan vi diskutere mulighetene. Du får gratis befaring!

Innendørs basseng med PVC-duk

Svømmebasseng i mur krever at det monteres en tett PVC-folieduk i bassenget. Denne type basseng er populær blant selvbyggere, og er tilgjengelig i følgende utførelser:

 • Oppmurt basseng med Leca-stein, som pusses og kles med tett PVC-folie
 • Oppmurt basseng av konstruksjonsblokker i sement, som fylles med betong og kles med tett PVC-folie.
 • Oppmurt basseng med konstruksjonsblokker av isopor. Disse fylles med betong og kles med tett PVC-folie. Denne utførelsen anbefales ikke.

Ta kontakt om du ønsker et murt, innendørs basseng med PVC-folie!

Innendørs basseng med flis

Om du vil ha et fliselagt basseng (innendørs eller utendørs) må bassenget støpes vanntett. Dette er alternativene som tilbys:

 • Støpt basseng (anbefalt)
 • Støpte svømmebasseng kan utformes rektangulært eller med kurver og frie former.

Dersom budsjettet er begrenset, kan du bruke bassenget i flere år med betongoverflate, før du ferdigstiller bassenget med ønsket overflatebehandling.
Du har mange alternativer når det kommer til overflatebehandling. Bassengpuss med kvartsdiamant, bassengfliser og mosaikkfliser er noen av dem.
Ta kontakt for mer informasjon om støpt basseng!

Innendørs basseng støpt i betong

Om du vil ha et vanntett, innendørs svømmebasseng kan du velge mellom støpt basseng eller prefabrikkerte løsninger. Dette er alternativene som tilbys:

 • Støpt basseng (anbefalt)
 • Støpte svømmebasseng kan utformes rektangulært eller med kurver og frie former.
 • Alle muligheter åpne for overflatebehandling.

Dersom budsjettet er begrenset, kan du bruke bassenget i flere år med betongoverflate, før du ferdigstiller bassenget med ønsket overflatebehandling.
Du har mange alternativer når det kommer til overflatebehandling. PVC-folie som sveises direkte i bassenget, bassengpuss med kvartsdiamant, bassengfliser og mosaikkfliser er noen av dem.
Ta kontakt for mer informasjon om støpt basseng!

Prefabrikkerte bassenger

 • Prefabrikkert og frittstående svømmebasseng i PP-plast (bøtteplast).
 • Prefabrikkert svømmebasseng i fiberglass. Rådfør deg med en ekspert hvis du velger denne løsningen, da det er stor kvalitetsforskjell på polyesteren og topcoaten på disse bassengene.
 • Vinylbasseng med stålvegg og plastskinner oppe og nede. Denne typen basseng egner seg ikke til innbygging, men bør være frittstående. Tåler ikke skarpe gjenstander. Dette er en rimelig løsning, men enkel og ikke alltid varig.

Les mer om innendørs svømmebasseng:

Hva påvirker prisen på innendørs basseng?

Hva må du tenke på når du bygger innendørs basseng?

Kontakt oss
Send oss en melding

Motta nyheter og tilbud på epost:
OffentligPrivat