Innendørs basseng

Gratis befaring på innendørs basseng

En god start på ditt svømmebasseng-prosjekt er å ringe oss og få informasjon om ulike typer svømmebasseng vi bygger innendørs.

Sjekk også vår nettbutikk med utstyr til basseng, sauna og boblebad!

Du er også velkommen til å besøke oss i Eikeviken 49 for å se på bassenget vårt. Da får du se størrelsen på bassenget i sammenheng med plassen rundt, huset og hagen.

Innendørs svømmebasseng

Du kan få bygget ditt innendørs basseng i ønsket utforming og overflatebehandling.

Hva slags type basseng du vil ha? Kanskje finner du noe blant bildene her, eller så har du kanskje sett et annet bilde som du ble inspirert av. Vis det til oss, så kan vi diskutere mulighetene. Kontakt oss for en prat om dine bassengplaner!

Les mer om innendørs svømmebasseng:

Ulike typer innendørs basseng.

Hva påvirker prisen på innendørs basseng?

Hva må du tenke på når du bygger innendørs basseng?

Kontakt oss
Send oss en melding

Motta nyheter og tilbud på epost:
OffentligPrivat

Vi leverer alt du trenger av utstyr til bassenget ditt; pumper, filter, klor, renseutstyr og varmeanlegg. Vi leverer også sklisikre fliser, termotepper for å spare på varmen og nødvendig måleutstyr.

Vi hjelper deg med vedlikehold av ditt svømmebasseng. Vi kommer gjerne hjem til deg og forklare hvordan alt det tekniske utstyret fungerer. Du vil få en gjennomgang av vannets «reise» fra pumpen, videre til filteret, oppvarmingen, kjemikaliedoseringen og videre inn til bassenget.

Ønsker du hjelp til drift og vedlikehold av ditt private svømmebasseng? Vi kommer gjerne hjem til deg for opplæring eller du kan få en serviceavtale med oss.