Bassengutstyr offentlig

Eikevik’s Svømmebassengservice A/S importerer og lagerfører sine varer i fra hele verden og vi plukker ut de produktene som tilfredsstiller den kvalitet som forventes i en førsteklasses vare. Noen av landene vi importerer fra er Sverige, Danmark, Tyskland, England, Italia, Frankrike, Spania, USA.

Vi utforsker og utvikler også produkter selv der vi ser behov og ikke finner produkter og løsninger tilgjengelig for svømmebasseng. Vi har et eget stort lager med alle typer av teknisk utstyr, rør, rørdeler og ventiler fra 20 mm til 160 mm.

Se vår nettbutikk med utstyr til basseng, sauna og boblebad/spa!

 

Vi leverer også slamsugere som er selvgående for offentlige badeanlegg. Selvgående slamsugere kommer i en rekke merker, utførelser og kvaliteter.

Eikevik's Svømmebassengservice A/S leverer også praktiske handicap-heiser for badeanlegg. Handicap-stolheis kommer i flere varianter og utførelser.

Filtersystemet er selve hjertet i renseprosessen i badeanlegget. Filtersystemet skal fjerne all smuss og partikler i bassengvannet. Her kan du lese mer om ulike typer filtreringsystemer.

Pumper kommer i mange fabrikat og kvaliteter. Vi forhandler flere fabrikat, Marlows, Pahlen, Kripsol, Astral med flere.

Vi leverer alle kjemikalier til offentlige anlegg.

Hvis ikke bassenget blir riktig vedlikeholdt, kan vannet i svømmebassenget få en rekke mikrober, inkludert bakterier og alger, som kan forårsake helseproblemer.

Kontakt oss
Send oss en melding

Motta nyheter og tilbud på epost:
OffentligPrivat